Erbicid Dicoteron 60 SL

Disponibilitate: Stoc terminat

5,23 RON
Pretul contine TVA
Erbicidul DICOTERON 60 SL combate Buruieni dicotiledonate sensibile(Palamida, Mustarul de camp, Traista-ciobanului, Pungulita,Loboda salbatica) in culturile de grau si porumb

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Dicoteron 60 SL

Substanta activa: acid 2,4-D 2 etilhexil ester

Caracteristici: Este un erbicid sistemic de tip hormonal, destinat combaterii buruienilor cu frunza lata anuale si perene sin culturile de grau si porumb.

Mod de actiune: Combate un numar mare de specii dicotiledonate anuale si perene, inclusiv palamida. Este sistemic si actioneaza la nivelul meristemelor de crestere, avand actiune rapida asupra buruienilor, primele simptome apar la 24 ore de la aplicare. Poate fi aplicat si la temperaturi reduse (peste 5º C).

Mod de utilizare: La grau erbicidarea se efectueaza in intervalul cuprins intre stadiul de infratire si stadiul de formare a primului internod, iar buruienile sunt in faza de rozeta. Volumul de solutie este de cca 200 l/ha.
 La porumb erbicidarea se efectueaza postemergent pana in faza de 4-6 frunze la porumb. Efectul maxim la palamida se obtine cand plantele au maxim 10 cm inaltime.

Compatibilitate: Este compatibil cu majoritatea erbicidelor cunoscute, dar inainte de utilizare este bine sa se efectueza un test practic cu respectarea dozelor de amestec.

Producator: Dow Agro

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Grau Dicotiledonate (palamida, mustar salbatic, traista ciobanului, loboda salbatica) Postemergent 0.6-0.8 l/ha
Porumb Dicotiledonate (palamida, mustar salbatic, traista ciobanului, loboda salbatica)
Postemergent, in faza de 4-6 frunze ale porumbului, 2-4 frunze ale buruienilor 0.8 l/ha

Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Acid 2,4-D (ester)
Concentratie Substanta Activa 850 g/l
Cultura grau, porumb
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Postemergent
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, dicotiledonate perene
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare SL - concentrat solubil
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator CIG 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.