Insecticid Detmolin P

Disponibilitate: Stoc terminat

63,40 RON
Pretul contine TVA
Substanţă fumigenă rece, gata preparată, pentru combaterea insectelor dăunătoare zburătoare şi târâtoare din spaţii aparţinând industriei alimentare, ca şi în domeniul igieneişi al protecţiei stocurilor. A nu se utiliza în spaţii de locuit.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

 

SUBSTANŢE ACTIVE: Extract de piretru 25% (15,4 g/l) + piperonilbutoxid t.g. (21,3 g/l).

EFECT: Efect spectaculos de alungare şi efect spontan, imediat, prin contactul cu stropii de substanţă fumigenă, respectiv cu stratul proaspăt de substanţă activă.Nu are efect pe termen lung.

DILUTIE:

Insecte zburătoare: 1 l/1000 m3

Insecte târâtoare: maxim 6 l/1000 m3.

PARTICULARITĂŢI: Descompunere rapidă a substanţei active de piretru prin hidroliză, respectiv fotoliză. Risc rezidual redus.Este posibilă fumigarea automată.Preparatele cu efect lent pot fi combinate cu un fumigen adiacent Detmolin-P (efect imediat, efect de alungare în special la gândaci). Detmolin F este certificat.

AUTORIZAŢIE: Autorizat de Oficiului Federal pentru protecţia consumatorului şi siguranţa alimentelor (BVL) ca mijloc de protecţie a stocurilor prin combaterea moliilor şi a gândacilor (cu excepţia speciilor Tribolium) din mori şi silozuri.Conf. § 18 din legea U.E. privind protecţia împotriva infecţiilor, este recunoscut ca mijloc de combatere a gândacilor, muştelor şi ploşniţelor de pat.

 

Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Termonebulizare
Substanta Activa Insecticide Extract de piretru
Concentratie Substanta Activa 15.4 gr/Litru; 21,3gr/Litru
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Gandacilor, Gargarite, Moliilor, Mustelor, Tantarilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.