Insecticid Detmolin F

Disponibilitate: Stoc terminat

69,47 RON
Pretul contine TVA
Substanţă fumigenă rece, gata preparată, pentru combaterea insectelor dăunătoare zburătoare şi târâtoare din spaţii aparţinând industriei alimentare, ca şi în domeniul igienei şi al protecţiei stocurilor. A nu se utiliza în spaţii de locuit şi dormitoare,

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

 

SUBSTANŢE ACTIVE: Diclorvos t.g. (35 g/l) + extract de piretru 25% (1,3 g/l).

EFECT: Efect spontan, imediat, prin contactul cu stropii de substanţă fumigenă, respectiv cu stratul proaspăt de substanţă activă.Efect suplimentar, mult mai important, prin absorbţia vaporilor de diclorvos în căile respiratorii ale insectelor.Nu are efect pe termen lung.

DILUTIE:

Insecte zburătoare: 1 l/1000 m3

Insecte târâtoare: maxim 6 l/1000 m3.

PARTICULARITĂŢI: Spectru larg de acţiune şi efect sigur chiar şi asupra insectelor rezistente. Difuzia activă a vaporilor de diclorvos asigură o răspândire rapidă şi uniformă a substanţei, efect în adâncime şi pătrundere în ascunzătorile dăunătorilor.Optim pentru fumigarea automată. Descompunere rapidă a substanţei active prin hidroliză, respectiv fotoliză. Risc rezidual redus. Detmolin F este certificat.

AUTORIZAŢIE: Autorizat de Oficiului Federal pentru protecţia consumatorului şi siguranţa alimentelor (BVL) ca mijloc de protecţie a stocurilor prin combaterea moliilor şi a gândacilor din mori şi silozuri. Conf. § 18 din legea U.E. privind protecţia împotriva infecţiilor, este recunoscut ca mijloc de combatere a gândacilor.

AMBALAJ: Cutie de tablă, albă, de 5  litri. Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 214 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.

 

Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Termonebulizare
Substanta Activa Insecticide Dichlorvos, Extract de piretru
Concentratie Substanta Activa 35 gr/Litru; 1,3gr/Litru
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Gandacilor, Gargarite, Moliilor, Mustelor, Tantarilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.