Insecticid Detmol fum 1000

Disponibilitate: Stoc terminat

39,70 RON
Pretul contine TVA
Doză aerosol pentru combaterea insectelor zburătoare şi târâtoare din spaţii destinate industriei alimentare, şi pentru protecţia igienei şi stocurilor: 1 doză /1000 m3. Contine: Diclorvos 76 g/kg si extract de piretru 25%.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Detmol Fum

SUBSTANŢE ACTIVE: Diclorvos (76 g/kg) + extract de piretru 25% (7,3 g/kg).

EFECT: Efect spontan, imediat prin contactul cu stropii pulverizaţi, respectiv cu stratul proaspăt depus pe suprafeţe. Efect suplimentar, mult mai important, prin absorbţia vaporilor de diclorvos în căile respiratorii ale insectelor.Nu are efect pe termen lung.
DILUTIE:
Insecte zburătoare: 1 doză /1000 m3 Detmol-fum 1000,
Insecte târâtoare: 1 doză /150 m3 Detmol-fum 1000,

PARTICULARITĂŢI: Dotare cu cap pulverizator „A” pentru fumigare automată.Pe perioada utilizării, nimeni nu are voie să fie în încăpere. Difuzia activă a vaporilor de diclorvos asigură o răspândire rapidă şi uniformă a substanţei, efect în adâncime şi pătrundere în ascunzătorile dăunătorilor. Optim pentru fumigarea automată.Descompunere rapidă a substanţei active prin hidroliză, respectiv fotoliză. Risc rezidual redus. Sunt mentionate capetele pulverizatoare dar nu sunt evidentiate in desen (“A”).

AMBALAJ:  doza pulverizatoare.Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 211 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.


Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.2000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Doze aerosol
Substanta Activa Insecticide Dichlorvos, Extract de piretru
Concentratie Substanta Activa 76 gr/kg; 24gr/kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Furnicilor, Gandacilor, Moliilor, Mustelor, Paianjenilor, Tantarilor, Viespilor
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip stare Aerosoli 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.