Insecticid Detmol Delta

Disponibilitate: Stoc terminat

287,81 RON
Pretul contine TVA
Soluţie de stropit (concentrat de suspensie) pentru combaterea instectelor zburătoare şi târâtoare dăunătoare sănătăţii, igienei şi materialelor. Concentratia substanta activa deltametrin 25g/litru. Se dizolva 1%.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Detmol Delta

SUBSTANŢE ACTIVE
Deltametrin (25 g/l).

EFECT
Efect imediat şi pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafeţe.

CANTITATE
1% diluat cu apă (50 ml concentrat/5 l apă).
15-50 ml soluţie de stropit/m2 în funcţie de caracterul încăperii.

PARTICULARITĂŢI
Spectru larg de acţiune.Acţiune prin contact.Nu produce vapori de substanţă activă.Acţiune pe termen lung pe suprafeţe netede şi poroase.Pentru efect imediat şi efect de alungare se adaugă Detmolplus (0,5-1%).

AMBALAJ
Bidon de plastic pentru dozare, a 500 ml, canistră de plastic de 5 l.
Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 209 BIO/18.06.10 din 18.12.2006

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Insecticidele pe baza de Deltametrin sunt printre cele mai populare şi utilizate pe scară largă în lume şi au devenit foarte populare la operatorii de combatere a dăunătorilor şi la persoane fizice în Statele Unite în ultimii cinci ani. Aceasta substanta face parte din una dintre cele mai sigure clase de pesticide: piretroizi sintetice. În acelasi timp expunerea la mamifere a deltametrinului este clasificat ca sigur, aceast pesticid este foarte toxic pentru viaţa acvatică in schimb, în special la peşte. Prin urmare, trebuie să fie utilizat cu prudenţă extremă în jurul apei.
Aceasta este utilă în eliminarea şi prevenirea unei mari varietati de dăunători de uz casnic, în special paianjeni, purici, căpuşe, furnici dulgher, tâmplar albine, gândaci şi păduchii. Deltametrin este, de asemenea, unul dintre ingredientele primare în cretă furnică.

Substanta activa a insecticidului DETMOL DELTA, deltametrinul este bazat structural pe piretrine naturale, care paralizează rapid sistemul nervos al insecte oferind un efect de doborâre rapida. Deltametrinul are un efect indelungat de remanenta asupra dezactivarii functiei de hrănire a insectelor şi pentru acest motiv, există speranţa că poate fi utilă pentru controlul vectorilor de "non-persistenta". Modul de actiune al deltametrinului este considerat a fi prin atacarea centrelor nervoase superioare. Moartea insectelor pare a fi din cauza leziuni ireversibile ale sistemului nervos care se realizeaza dupa cateva ore de la contactul cu substanta activa. Susceptibilitatea de insecte este dependentă de o varietate de factori şi poate varia, ca şi în multe insecticide, în funcţie de condiţiile de mediu.

PREZENTAREA IMAGINILOR:

Imaginile prezentate sunt facute dupa 10 zile dupa o interventie intr-un mediu non alimentar. Insecticidul DETMOL DELTA a fost utilizat in concentratie de 2% rezultatele fiind vizibile. Alaturat sunt prezentati cativa "gandaci de bucatarie" inca in viata dar care au suferit modificari "structurale" serioase datorita deltametrinului.


Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Pulverizare
Substanta Activa Insecticide Deltametrin
Concentratie Substanta Activa 25 gr./Litru
Concentratie de utilizare 1-2%
Combate activitatea Capuselor, Furnicilor, Gandacilor, Paduchilor, Paianjenilor, Puricilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.