Repelent Defenders STV 632, aparat contra cainilor si pisicilor

Disponibilitate: Stoc terminat

108,29 RON
Pretul contine TVA
Mega-sonic scatter cat - aparat contra pisicilor cu lumina laser.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Mega-Sonic Scatter-Cat de la Defenders este un aparat ce respinge pisicile, cainii si veveritele fara a le face rau folosind unde sonice (audio) sau frecvente ultra-sonice (fara sunet).Utilizati-l pentru a descuraja pisicile de la distrugerea gradinii dvs. sau veveritele de la a fura mancarea pasarilor. Aparatul are o lumina laser pentru o directionare mai usoara catre animale, si are o eficacitate de pana la peste 20 de metri distanta, iar unitatea este instantaneu activata la apasarea declansatorului.

- tun sonic de protectie cu lumina laser;

- respinge pisicile, cainii si alte animale fara sa le faca rau;

- sonic/ultrasonic folosit fara a deranja vecinii.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.5000
Producator STV International
Modalitate de ambalare 1 Capcana
Combate activitatea Pisicilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.