Defenders STV 616, repelent caini si pisici

Disponibilitate: Stoc terminat

52,48 RON
Pretul contine TVA
Scatter granules STV616 - repelent granule pentru caini si pisici.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Defenders Cat Repellent Scatter Granules ( repelent granule pisici) contine uleiuri naturale de plante aromatice pentru a ajuta la prevenirea sapaturilor si murdarirea zonelor de terasa si gradina. Utilizat numai in exterior. Imprastiati uniform pe zona sau zonele in care pisicile nu sunt dorite. Folositi o doza recomandata de 3 grame pe metru patrat.
Continut: 450 grame trateaza 150 de metri patrati. Repetati tratamentul la fiecare 48 de ore, pana cand pisicile sunt impiedicata sau mutate intr-un nou habitat.

- granule biodegradabile cu ingrediente active naturale;

- ajuta la prevenirea sapaturilor si murdarirea zonelor de tersa si gradina. 

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.4500
Producator STV International
Modalitate de ambalare 450 g
Combate activitatea Cainilor, Pisicilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.