Defenders STV 624, repelent caini si pisici

Disponibilitate: Stoc terminat

114,24 RON
Pretul contine TVA

Defender STV 624 - repelent pentru caini si pisici.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Defenders Cat & Dog Repellent (repelent caini si pisici) este un spray gata de utilizare, ce contine uleiuri naturale de plante aromatice pentru a ajuta la prevenirea sapaturilor si murdarirea zonelor de terasa si gradina facute de cainii si pisici. Repelentul trebuie folosit numai in exterior. Nu este recomandat sa fie folosit la interior.
Continut: 1.5 litri– se pot trata 450 mp. Este recomandat ca tratamentul sa fie facut la 48 de ore pana cand pisicile sau cainii sunt descurajate sau isi muta habitatul.

- pompa cu declansare ce permite distributia repelentului mai repede;

- formula cu ingrediente active naturale;

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.5000
Producator STV International
Modalitate de ambalare 1.5 litri
Combate activitatea Cainilor, Pisicilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.