Insecticid Cylotrin 60 CS, 100 ml

Disponibilitate: Stoc terminat

34,88 RON
Pretul contine TVA

Cylotrin 60 CS este un insecticid din grupa piretroizilor de sinteza. Actioneaza asupra daunatorilor prin contact si ingestie.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid Cylotrin 60 CS

Substanta activa: Gamma Cihalotrin 60 gr/litru

Caracteristici: Cylotrin 60 CS este un insecticid din grupa piretroizilor de sinteza. Actioneaza asupra daunatorilor prin contact si ingestie. Asupra acestora are efect de soc vizibil in scurt timp de la aplicare. Distruge ouale depuse de insecte inainte de tratament.

Mod de actiune: Cylotrin 60 CS are efect de soc asupra insectelor daunatoare si combate un numar foarte mare de daunatori, la o gama larga de culturi. Acest insecticid formulare moderna, ce asigura o durata de protectie mai lunga comparativ cu formularea EC si se utilizeaza in doze reduse.

Mod de utilizare: Cylotrin 60 CS se utilizeaza in tratamente pe vegetatie la culturile de camp sau horticole, pentru combaterea insectelor ce distrug partile vegetative sau inteapa si suc sucul celular.
 La grau se foloseste pentru combaterea plosnitei, in doza de 80 ml/ha. Tratamentul se efectueaza in faza de formare si umplere a bobului. Volumul de solutie este de 200 l/ha.
 La orz, ovaz, grau se foloseste pentru combaterea gandacului balos, in doza de 70 ml/ha. Tratamentul se efectueaza la aparitia larvelor, volumul de solutie fiind de 150-200 l/ha.
 La cartof  se foloseste pentru combaterea gandacului din Colorado in doza de 100 ml/ha. Tratamentul se efectueaza la aparitia larvelor de varsta 1-2, inainte ca ele sa poata cauza pierderi ireversibile asupra foliajului plantelor.
 La rapita se foloseste pentru combaterea viespii si a gargaritei tulpinilor, in doza de 80 ml/ha. Tratamentul la viespe se efectueaza de obicei toamna, la aparitia larvelor. Tratamentul pentru gargarita se efectueaza primavara devreme, cand temperaturile medii depasesc constant 5°C, prag de la care gargaritele incep sa devina active. Volumul de solutie este de 200 l/ha.
 La vita de vie se foloseste pentru combaterea moliei, in doza de 70-80 ml/ha. In functie de numarul de generatii ale insectei, se efectueaza 1-2 tratamente la aparitia inflorescentei si la inmuierea pielitei boabelor. La toate culturile poate fi utilizat impreuna cu fungicide, erbicide sau fertilizanti foliari daca este necesar.

Plante tratate: Grau, Cereale paioase, Cartof, Rapita, Vita de vie.

Insecte combatute: Plosnita cerealelor, Gandacul balos, Gandacul de Colorado, Viespea rapitei, Gargarita tulpinilor, Molia vitei de vie

Producator: Cheminova

Cultura Agentul daunator Doza
Grau Plosnita cerealelor 80 ml/ha
Orz, Ovaz, Grau Gandacul balos 70 ml/ha
Cartof Gandacul din Colorado 100 ml/ha
Rapita Viespea, Gargarita tulpinilor 80 ml/ha
Vita de vie Molia 70-80 ml/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta activa Insecticide Agro Gama Cihalotrin
Concentratie Substanta Activa Nu
Cultura cartof, cires, grau, mar, orz, orzoaica, ovaz, prun, soia, varza, vinete, vita de vie
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare CS - suspensie de microcapsule
Modalitate de ambalare 100 g
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.1000
Producator Cheminova 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.