In perioada
30 nov - 2 dec, echipa Botanistii este in concediu.

Program de sărbători!

În perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, petrecem împreună cu familia sărbătoarea națională de 1 decembrie și Sfântul Andrei. Magazinul nostru va fi închis, dar veți putea plasa cu încredere comenzi în toată această perioadă. Comenzile le vom procesa și ex- pedia începând cu 5 decembrie.

Program sărbători!

Cuib de şobolani, găsit în biroul unui poliţist

Cuib de şobolani, găsit în biroul unui poliţist.

Biroul poliţistului era incredibil de murdar, iar când s-a început igienizarea acestuia, îngrijitorii au rămas oripilaţi la găsirea cuibului de şobolani care fugeau în toate părţile, chemând imediat exterminatorii.

Exterminatorii au declarat că familia de şobolani se adăpostise printre hârtiile dintr-un dosar vechi, aflat pe biroul poliţistului şi se hrăneau cu resturile de mâncare pe care angajatul Poliţiei din Kennington nu se obosea să le arunce la gunoi.
După acest incident, s-a emis un comunicat de ordine interioară a departamentului prin care se aminteşte poliţiştilor obligaţia de a-şi curăţa biroul zilnic, sau cel puţin să lase pe jos tot ce nu le mai trebuie, astfel încât îngrijitorii să le poată arunca.