Insecticid Dimilin 48 SC

Disponibilitate: Stoc terminat

425,10 RON
Pretul contine TVA

Dimilin 48 SC, este un produs pe baza de diflubenzuron. inhibitor de sinteza a chitinei folosit in combaterea insectelor daunatoare din livezi, culturi de legume si ciupercarii, silvicultura si parcuri.


CERTIFICATUL DE OMOLOGARE A EXPIRAT PE 20.12.2015

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid Dimilin 48 SC 

Substanta activa: diflubenzuron 25%

Caracteristici: Dimilin 48 SC se comercializeaza sub forma de pulbere umectabila, putand fi aplicat terestru sau aerian; contine 25% diflubenzuron. Dimilin este un puternic insecticid in combaterea puricelui melifer la par, a viermelui marului si al prunului, a larvelor miniere la mar, a tantarilor si mustelor din ciupercarii. Eficace in distrugerea formelor de rezistenta aparute, Dimilin 48 SC este un protector al insectelor folositoare, dusmani naturali ai daunatorilor, este un produs netoxic pentru om, animale, albine, mediu.

Mod de actiune: Activitatea insecticida a substantei active se bazeaza pe inhibarea sintezei chitinei in cuticula insectei, blocand procesul de naparlire. Dimilin actioneaza prin ingestie asupra speciilor de insecte ce se hranesc cu frunze si alte parti ale plantelor. Nu combate insectele adulte si cele sugatoare.
   Larvele tratate au un aspect normal pana la urmatoarea naparlire, desi hranirea lor se va reduce in mod semnificativ dupa putine zile. La naparlire, larvele sunt incapabile sa piarda vechea cuticula in timp ce cuticula noua, malformata, nu poate rezista presiunii interne in timpul naparlirii. Ca urmare aceasta se rupe, iar lichidul din corp exuda. Deoarece larvele tinere sunt cu mult mai sensibile decat cele varstnice, tratamentul trebuie aplicat cu precadere asupra celor tinere.
  Dimilin 48 SC patrunde prin corionul oualor multor specii de insecte, inhiband sinteza chitinei larvelor in curs de dezvoltare din oua, care nu mai eclozeaza si mor.

Mod de utilizare: In livezile de par pentru combaterea puricelui melifer aplicarea trebuie facuta imediat dupa inflorit, in timpul depunerii oualor. Tratamentul se repeta dupa 3-4 saptamani. Se recomanda folosirrea produsului Dimilin 48 SC in amestec cu un ulei nefitotoxic (comestibil) in doza de 0.3%. Pentru 100 l apa se vor folosi 30 gr Dimilin si 300 ml ulei.
  In livezile de mar si prun pentru combaterea viermelui marului si a prunului se aplica stropiri in perioada zborului moliilor, la depunerea oualor, la inceputul infloritului pomilor. Tratamentul se repeta dupa 3 saptamani pentru prima generatie sau 4 saptamani pentru generatiile urmatoare. Doza recomandata este de 0.03%, adica pentru 100 l apa se folosesc 30-40 gr Dimilin.
  Pentru larvele miniere combaterea se bazeaza pe actiunea ovocida a lui Dimilin, care trebuie aplicat la depunerea oualor. Doza recomandata este de 0.03%.
  In legumicultura se efectueaza stropiri inainte de eclozarea oualor de Buha verzei si Fluturele alb al verzei, in concentratie de 0.05%.
  In ciupercarii Dimilin se aplica prin imbaiere imediat dupa acoperire in doza de 4 gr in 2.5 l apa/mp. Pentru incorporare in compost, Dimilin se aplica in doza de 40 gr in solutie la 1 m³.
  In spatii verzi si silvicultura pentru combaterea omizii paroase a dudului Dimilin trebuie aplicat inainte sau in timpul eclozarii oualor, cel mai tarziu la prima varsta a tinerelor larve, dupa aparitia frunzelor. La castanul ornamental pentru combaterea minatorului se aplica produsul la depunerea pontei. Doza recomandata de Dimilin este de 100-300 gr/ha in 800-1000 l solutie.

Plante tratate: Par, Mar, Prun, Legume, Ciuperci comestibile, Plantatii silvice, Spatii verzi, Varza, Piersic

Insecte combatute: Fluturele alb al verzei, Molia verzei, Buha verzei, Viermele marului, Minierul linear al marului, Minierul marmorat al marului, Minierul sinuos al marului, Molia orientala, Viermele prunelor, Puricele melifer al parului, Tantarul ciupercilor, Musca ciupercilor, Cotarul verde, Omida paroasa, Fluturele cu abdomen auriu, Inelarul, Omida paroasa a dudului, Molia lujerilor.

Producator: Chemtura

Cultura Agentul daunator Doza
Varza Albilita rapitei, Fluturele alb al verzei, Molia verzei, Buha verzei 0.05%
Pomi fructiferi Viermele marului, Minierul liniar al marului, Minierul marmorat al marului 0.03%
Mar Viermele marului 0.03%
Cotarul verde al pomilor 0.04%
Piersic Molia orientala 0.03%
Prun Viermele prunelor 0.03%
Par Puricele melifer al parului 0.03%
Silvicultura Omida paroasa a stejarului 30 gr/ha
Fluturele cu abdomen auriu 50 gr/ha
Inelarul 50-100 gr/ha
Omida paroasa a dudului 100 gr/ha
Molia lujerilor de pin 1 kg/ha
Ciuperci comestibile Scleridae, Phoridae 4 gr/m² sau 40 gr/m³
Castanul ornamental Minatorul frunzelor de castan 0.3 kg/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta activa Insecticide Agro Diflubenzuron
Concentratie Substanta Activa 25%
Cultura arbori ornamentali, canepa, cires, ciupercarii, lucerna, mar, nuc, par, porumb, prun, vita de vie
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare SC - suspensie concentrata
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Crompton 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.