Conrad

Disponibilitate: Stoc terminat

143,91 RON
Pretul contine TVA
Ultrasunet impotriva soarecilor si a sobolanilor extrem de util spatiilor deschise, cu nu unghi de 260 de grade.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Ultrasunete impotriva soarecilor si a sobolanilor

Cu cele două difuzoare şi un unghi de 260°, aparatul acoperă încăperi de până la 470 mp. Eficienţa maximă a aparatului se constată după 10-15 zile de funcţionare continuă, după care se lasă să funcţioneze preventiv.
Nu poluează mediul, punerea în funcţiune nu necesită cunoştinţe avansate, utilizarea în timp este nelimitată, nu necesită întreţinere, consum minim de energie.
Se poate utiliza şi chiar se recomandă acolo unde nu se pot folosi otrăvuri sau în combinaţie cu metodele clasice.
Alarma poate fi utilizată şi preventiv pentru a nu pătrunde şoarecii/şobolanii în anumite spaţii.

Specificaţii tehnice:


Tensiune operare: 230 V/ 50 Hz (de la reţeaua de alimentare – cablu inclus în colet)
Suprafaţa de acţiune: 470 m²
Unghi de propagare: 260°
Puterea sonoră: max. 110 dB
Frecvenţă: 30 – 65 kHz
Consum: aprox. 0,5 W
Greutate: 152 g
Dimensiuni: 120 x 100 x 70 mm

Eliminaţi din casa dumneavoastră şoarecii, şobolanii sau alte rozătoare. Lupta împotriva acestor dăunători poate fi câştigată cu ajutorul acestui dispozitiv modern care funcţionează pe baza ultrasunetelor imperceptibile de urechea umană.
Pur şi simplu se conectează la o priză, iar cele două difuzoare încep să emită sunete de frecvenţă extrem de înaltă (între 30000 - 65000 Hz), deosebit de deranjante pentru rozătoare. Pentru a evita situaţia în care animalele devin imune la aceste sunete, frecvenţa este în continuă schimbare.
Este inofensiv pentru oameni.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator China
Combate activitatea Soarecilor
Alimentare Retea
Suprafata acoperita Nu 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.