Compost de gradina, 50 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

28,79 RON
Pretul contine TVA

Compostul de gradina contine îngrăşământ organic ce asigură solului nutrienţi şi substanţă organică. 

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Compostul de gradina

Compozitiematerii prime compactate, de origine vegetală, cu adaos de calcar dolomitic.

Caracteristici: Compostul de gradina contine îngrăşământ organic ce asigură solului nutrienţi şi substanţă organică. Este folosit pentru fertilizarea de bază a ghivecelor exterioare pentru solarii şi pentru plantarea pomilor decorativi şi fructiferi. De asemenea, este 100% natural si are un continut ridicat de humus pentru fertilitatea solului.

Plante tratate: Pomi decorativi si fructiferi.

Conditii de depozitare: Pastrati-l in ambalajul original, in afara actiunii directe a razelor de soare. Nu il lasati la indemana copiilor. Nu il pastrati langa alimente, bauturi si mancare pentru animale. Temperatura nu trebuie sa scada sub +5º C.

Conditii de securitate: In timpul folosirii nu mancati, nu beti si nu fumati. Evitati contactul cu pielea si cu ochii. In cazul contactului cu ochii, imediat spalati-i bine cu o cantitate mare de apa si cereti ajutorul medicului.

Producator: Agro CS

Informaţii adiţionale

Producator Agro CS
Modalitate de ambalare 50 l
Greutate (Kg) 50.0000
Compozitie Nu
Capacitate Nu
Metoda crestere Organic



 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.