Erbicid As Super 70PU

Disponibilitate: Stoc terminat

7,63 RON
Pretul contine TVA
AS SUPER 70PU este un erbicid selectiv pentru tratamente în pre şi postemergenţă la cartof şi tomate

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

AS 70 PUeste un erbicid selectiv pentru tratamente în pre şi postemergenţă la cartof şi tomate. Activitatea erbicidului depinde de natura solului, conţinutul solului în substanţe organice şi condiţii climatice. AS 70 PU acţionează asupra buruienilor, prin absorbţie radiculară, când este aplicat preemergent, sau prin frunze şi rădăcini în cazul tratamentelor postemergente. Activitatea produsului este intensificată la temperatură mai mare. Astfel pe soluri mai bogate în argilă şi materii organice, substanţa activă este reţinută în mai mare măsură de sol şi doza trebuie majorată. În cazul în care cultura tratată cu AS 70 PU a fost distrusă de factori anormali, se poate planta numai cartoful sau tomatele în intervalul de 4 luni de la tratament. Nu este permisă plantarea verzei sau a altor legume după recoltarea cartofului timpuriu tratat cu AS. Toamna se poate semăna grâu sau orz după trecerea intervalului de 4 luni de la tratamentul cu AS 70 PU.

Cartof:
-Tratament preemergent: 0,7-1,2 kg/ha; doze mai ridicate se vor utiliza pe soluri cu textură fină (conţinut mai ridicat de argilă sau de naterii organice). Se aplică un singur tratament după plantat sau re-muşuroit, dar înainte de răsărirea plantelor.
-Tratament postemergent: 0,2-0,3 kg/ha până în fenofaza de 2-4 frunze ale buruienilor. AS 70 PU se aplică în postemergenţă până la 5 cm înălţime a cartofului. Tratamentele mai târzii până la 10-15 cm înălţime a cartofului sunt posibile numai pe soluri cu conţinut de substanţă organică mai mare de 4%. Se recomandă amestecul în rezervorul maşinii cu Titus 25 WG (50-60 g/ha) în special în cazul infestării puternice cu buruieni graminee.Când se foloseşte Titus se adaugă la soluţia de stropit surfactantul Trend 90 în concentraţie de 0,1%.

Tomate:
-Tratament preemergent/pre-plantat 0,3 kg/ha, urmat de tratament postemergent cu 0,2 kh/ha. Se recomandă amestecul în rezervorul maşinii cu Titus 25 WG (50-60 g/ha) în special în cazul infestării puternice cu buruieni graminee. Când se foloseşte Titus se adaugă la soluţia de stropit surfactantul Trend 90 în concentraţie de 0,1%.

Precautii:
-Unele soiuri pot avea o selectivitate mai redusă faţă de AS 70 PU. De aceea în cazul utilizării produsului pentru prima dată la un anumit soi, se recomandă efectuarea unui test de selectivitate înainte de folosire pe suprafeţe mari.
-Nu utilizaţi AS 70 PU pe orice tip de sol cu conţinut de substanţă organică mai mic de 0,5%, existând pericolul vătămării plantelor de cultură.
-Pe soluri nisipoase sau nisipo-argiloase cu conţinut de substanţă organică de 0,5-1,5% pot apare de asemenea vătămări ale plantelor de cultură în cazul stropirii cu AS 70 PU.
-Utilizarea în preemergenţă a produsului pe soluri cu conţinut de substanţă organică mai mare de 10% poate avea ca rezultat combaterea numai parţială a buruienilor.
-Nu aplicaţi AS 70 PU pe alte culturi decât cele recomandate.
-Nu aplicaţi AS 70 PU pe suprafeţe unde poate veni în contact cu rădăcinile pomilor.
-La utilizarea în postemergenţă, nu trataţi tomatele din sămânţă sau transplantate înainte ca acestea să ajungă în stadiul de 5-6 frunze sau, în cazul transplantului, tratamentul se aplică după trecerea şocului respectiv, odată cu apariţia creşterilor noi.

Substanta activa: Metribuzin 70%

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza 
Cartof Buruieni dicotiledonate anuale si partial graminee Preemergent cu 2-3 zile inainte de plantare 0.7-1.2 kg/ha
Postemergent 0.2-0.3 kg/ha
Tomate Buruieni dicotiledonate anuale si partial graminee Preemergent/Pre-plant 0.3 kg/ha
Postemergent 0.2 kg/ha

Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Metribuzin
Concentratie Substanta Activa 700gr/kg
Cultura cartof, tomate
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Postemergent, Preemergent
Buruieni combatute dicotiledonate anuale
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare WP - pulbere umectabila
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.5000
Producator CIG 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.