Rancona C, 20 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

1.329,80 RON
Pretul contine TVA
Rancona C este o micro emulsie ( lichida), un pansament pentru seminte ce contine ipconazol pentru tratamentul graului, orzului si ovazului pentru controlul diferitelor boli fungice numite negru de fum ( " smut diseases"). Rancona contine, de asemenea, cypermethrin pentru controlul insectelor de cereale stocate.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Rancona 

 Substanta activa: Ipconazol 20 gr/l + 4 gr/l Cypermethrin.

Caracteristici: Rancona C este un nou tratament al semințelor cu triazol fungicid avand activitate sistemică și siguranța pentru o recoltă bună prezentate într-o formulare de micro-emulsie. Rancona C se bazează pe noul activ fungicid ipconazole la 20 g / l și insecticidul pentru cereale ciypermethrin 4 g / L. Acesta oferă un control superior al negrului de fum de grâu, orz și ovăz, iar cu cypermethrin oferind un control al insectelor de cereale stocate. Formularea de micro- emulsie oferă o mai mare ușurință de utilizare, se comportă ca un lichid adevărat, se lipește de semințe mai bine și reducere de praf.

Mod de actiune si utilizare: Rancona poate fi aplicat pe seminte nediluat sau poate fi amestecata cu apa, daca este necesar pentru a realiza o acoperire optima a cerealelor. Aceasta cerinta va depinde de echipamentul utilizat si ratele de aplicare. Utilizati-l numai cu echipamente proiectate sa aplice aceasta concentratie. Aplicarea uniforma pe seminte este necesara pentru a asigura cea mai buna protectie si performanta optima. Produsul diluat trebuie agitat inainte si in timpul aplicarii. Nu lasati produsul diluat pe perioade lungi de timp, de exemplu, peste noapte, fara a agita bine inainte de a continua aplicarea. 

Calitatea semintelor: Tratamentul asupra semintelor nu trebuie utilizat la seminte cu un continut de umiditate mai mare de 12 % sau la rasarit, sau pe seminte deteriorate, grav ciupite sau cu viabilitate proasta. Daca exista dubii, trebuie efectuat un test asupra germinarii semintelor inainte de tratament pentru a se asigura ca este standard acceptat.

Compatibilitate: Nu amestecati cu alte produse.

Plante tratate : Grâu, Orz 

Producator: Chemtura AgroSolutions

Cultura Agentul patogen Doza
Grau Malura comuna, Fuzarioza 1 l/tona
Orz Taciunele zburator, Sfasierea frunzelor 1.3 l/tona

Informaţii adiţionale

Modalitate de ambalare 20L
Producator Chemtura Agro Solutions
Formulare CS - suspensie de microcapsule
Substanta Activa Tratamente Seminte Cypermethrin, Ipconazol
Concentratie Substanta Activa 4 g/l; 15 g/l
Tip tratament Fungicide
Seminte cereale Grau, Orz, Ovaz
Greutate (Kg) 20.0000 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.