Insecticid Demitan 200 SC, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Demitan 200 SC este un acaricid eficient in combaterea tuturor formelor mobile de acarieni fitofagi, cu actiune soc si protectie de lunga durata.


VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 31.12.2011.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Acaricid Demitan 200 SC

Substanta activa: fenazaquin 200 gr/litru

Caracteristici: Demitan 200 SC este un acaricid eficient in combaterea tuturor formelor mobile de acarieni fitofagi, cu actiune soc si protectie de lunga durata.

Mod de actiune: Demitan 200 SC este un acaricid cu actiune de soc prin contact si ingestie asupra tuturor stadiilor mobile (larve, nimfe, adulti) de acarieni fitofagi, precum si a unor paianjeni eriophyzi. Demitan 200 SC are o persistenta remarcabila de pana la 6 saptamani asigurand astfel o protectie de lunga durata a culturii. Demitan 200 SC prezinta si efect ovicid in combaterea acarienilor din genul Panonicus spp, este activ indiferent de temperaturile din perioada de aplicare.

Mod de utilizare: Demitan 200 SC se aplica prin stropiri foliare la aparitia primelor simptome de infestare la nivelele de 4 adulti/frunze. Doza de produs recomandata se aplica intr-un volum de apa intre 300-2000 l/ha in functie de volumul masei foliare (cu mentinerea concentratiei recomandate) astfel incat sa se asigure o acoperire cat mai uniforma si completa a culturii.
 Demitan 200 SC se va aplica o singura data pe sezon, iar pentru evitarea aparitiei formelor rezistente se vor efectua tratamentele alternative intr-un program de combatere integrata cu acaricide din alte grupe sau mod de actiune diferit. 

Timpul de pauza: De la ultima aplicare si pana la recoltat trebuie sa treaca 21 zile.

Plante tratate: Coacaz, Prun, Vita de vie, Capsun, Castraveti, Ardei, Pepene verde, Vinete, Crizanteme

Insecte combatute: Acarianul rosu comun, Acarianul rosu al pomilor

Producator: Chemtura

Cultura Agentul daunator Doza
Vita de vie Paianjenul rosu 0.5-0.7 l/ha
Capsun Paianjenul capsunului 0.07%
Coacaz negru Paianjenul rosu comun 0.05-0.07%
Ardei, Castraveti (solarii) Paianjenul rosu comun 0.05%
Vinete (camp) Paianjenul rosu comun 0.05%
Pepeni verzi (camp) Paianjenul rosu comun 0.05%
Crizanteme (solarii) Paianjenul rosu comun  0.05%
Prun Acarianul rosu, Paianjenul rosu comun 0.07%
Mar Paianjenul rosu comun 0.07%
Acarianul rosu 0.05%


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta activa Insecticide Agro Fenazaquin
Concentratie Substanta Activa 200 gr/litru
Cultura Nu
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Chemtura Agro Solutions 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.