Erbicid Innovate 240 SC, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Innovate 240 SC este un erbicid ce combate buruienile monocotiledonate anuale si costreiul din culturile de porumb.


SE GASESTE SUB DENUMIREA COMERCIALA MISTRAL 240 SC.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Innovate 240 SC

Substanta activa: Nicosulfuron 240 gr/litru

Caracteristici: Innovate 240 SC controleaza buruienile problema chiar in stadii avansate. Contine maximul de surfactant.Este extrem de selectiv si nu are efecte adverse asupar recoltei. Poate fi folosit pe toate tipurile de sol, iar efectul sau nu este afectat de continutul in materie organica.

Mod de actiune: Erbicidul Innovate 240 SC, produs de Cheminova (Danemarca), poate fi utilizat in culturile de porumb pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale intr-o concentratie de 0,135 l/ha postemergent si a costreiului din rizomi intr-un dozaj de 0.170-0.250 l/ha postemergent.

Plante tratate: Porumb

Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate anuale( Setaria,Echinochloa,Sorghum halepense din samanta) si Sorghum halepense din rizomi (costrei din rizomi)

Producator: Cheminova

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Porumb Monocotiledonate anuale (mohor, iarba barboasa, costrei din samanta) Postemergent 0.135 l/ha
Costrei din rizomi Postemergent 0.170-0.250 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Nicosulfuron
Concentratie Substanta Activa 240 gr/litru
Cultura porumb
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Cheminova 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.