Erbicid Ceredin Super SL, 5 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

267,05 RON
Pretul contine TVA

Ceredin Super 40 SL actioneaza ca un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de actiune in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene.


Acest produs nu mai face parte din lista producatorului.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Ceredin Super 40 SL

Substanta activa: 300 gr/litru acid 2,4-D + 100 gr/litru dicamba

Caracteristici: Ceredin Super 40 SL actioneaza ca un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de actiune in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene. Dupa tratament, cele doua substante active din compozitia produsului sunt absorbite rapid prin frunze si radacini, opresc cresterea si dezvoltarea buruienilor dicotiledonate, provocandu-le uscarea.

Mod de actiune si utilizare: Ceredin Super 40 SL a fost omologat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau, orz, orzoaica de primavara si porumb, prin tratamente postemergente, in doza de 1,0 l/ha, astfel: cand graul este in faza de infratire pana la formarea primului internod iar buruienile dicotiledonate au 2-4 frunze; cand orzul este in faza de infratire – pana la formarea primului internod, buruienile dicotiledonate au 2-4 frunze, iar palamida ( Cirsium ) este sub 10-15 cm inaltime; cand porumbul are 4-6 frunze, buruienile au 2-4 frunze iar palamida ( Cirsium ) este sub 10 cm inaltime. Erbicidarea culturilor prin depasirea perioadei optime aratate poate determina scaderi semnificative de recolta.

Ceredin Super 40 SL se aplica numai cu mijloace de erbicidat terestre, in volume normale de apa (250 – 400 l apa/ha) si pe timp linistit pentru evitarea imprastierii pe culturile si terenurile invecinate unde poate provoca efecte fitotoxice (R54). Se recomanda ca erbicidarile sa fie facute cand temperatura ambianta este mai mare de 8 0 C. Cand se prepara solutia de stropit, ambalajele golite se clatesc bine (de 3 ori) cu apa, care se adauga apoi in rezervor cu solutia de erbicidat. Daca echipamentul de erbicidat este folosit ulterior pentru tratamente la alte culturi, in mod obligatoriu vor fi bine spalate, pentru evitarea riscurilor de fitotoxicitate la culturile sensibile (in special vita de vie, floarea soarelui, sfecla, rapita, leguminoasele, pomii).

In functie de zona si starea de imburuienare a culturilor , CEREDIN SUPER 40 SL se poate aplica in amestec cu unul dintre erbicidele antigramineice postemergente omologate pentru aceleasi culturi, avand in vedere si recomandarile de specialitate din tehnologiile acestor culturi privind cele mai eficiente asocieri. Se poate si se recomanda aplicarea in amestec cu fertilizantul foliar MICROFERT–U , atat la cerealele paioase cat si la porumb. In zonele de cultura in care se stie ca recoltele de porumb sunt mult diminuate din cauza carentei de zinc, cum sunt, mai ales, cele din sudul si estul tarii, se recomanda folosirea in amestec si a unui fertilizant foliar cu zinc, cum este MICROFERT–Zinc .

Plante tratate: Grau, Orz, Orzoaica, Porumb

Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale, buruieni dicotiledonate perene

Producator: Syngenta, Alchimex S.A., Bucuresti Nufarm GMBH, Syngenta Crop Protection AG

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Grau Dicotiledonate anuale si perene Postemergent, grau in faza de infratire pana la primul internod, buruieni 2-4 frunze 1 l/ha
Orz si orzoaica de primavara Dicotiledonate anuale si perene Postemergent, orz in faza de infratire pana la primul internod, buruieni 2-4 frunze, palamida 10-15 cm 1 l/ha
Porumb Dicotiledonate anuale si perene Postemergent, porumbul are 4-6 frunze, buruienile 2-4 frunze, iar palamida sub 10 cm 1 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Acid 2,4-D (ester), Dicamba
Concentratie Substanta Activa 300 gr/litru, 100 gr/litru
Cultura Nu
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SL - concentrat solubil
Modalitate de ambalare 5 litri
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 5.0000
Producator Alchimex 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.