Filtreaza produsele dupa: [afiseaza]  
Producator:
 1. Autohton (5)
 2. Beagle (1)
 3. Bell Labs (1)
 4. Bird Barrier (1)
 5. CatchMaster (21)
 6. Colkim (1)
 7. Frowein (4)
 8. Futura (12)
 9. Ghilotina (4)
 10. Hoy Hoy (1)
 11. Italia (4)
 12. Kollant (3)
 13. Odortec (1)
 14. Russell IPM (9)
 15. STV International (7)
 16. U.E. (1)
 17. Woodstream (20)
 18. Xenex (1)
Tip capcana:
 1. Adeziva (30)
 2. Cu atractant (26)
 3. Electronica (6)
 4. Mecanica (33)
Material:
 1. Carton (13)
 2. Hartie (8)
 3. Lemn (2)
 4. Lichid (3)
 5. Metal (16)
 6. Plastic (44)
Folosit impotriva:
 1. Soareci (1)

Capcane daunatori

96 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
Disponibilitate Preţ:

96 Produs(e)

Setează direcţie descendentă

Capcanele adezive sau mecanice sunt dispozitivele ce se folosesc la prinderea, capturarea daunatorilor: insecte taratoare si zburatoare, rozatoare, soareci si sobolani, reptile, serpi. Acestea functioneaza pe principiul de atragere si capturare, atragerea se face cu momeala alimentara sau cu feromoni sexuali.

Capcanele adezive difera mult cand vine vorba de suportul acestora, adezivul poate fi plasat pe tavite din plastic, bucati de lemn masiv, coli de hartie gros plastifiate. Peste aceastea este aplicat lipiciul cu atractant (sexual sau alimentar) care garanteaza succesul capcanelor adezive. Capcanele cu atractant sunt capcanele care au in compozitia lor o substanta ce contine un stimul de atractie fata de "prada", dupa cum spuneam atractantul poate si alimentar sau sexual. Lipiciul utilizat nu este toxic, deci capcanele adezive pot fi utilizate in orice tip de institutie, in gospodarii, depozite, magazii.

Din pacate aceste tipuri de capcane cu adeziv nu se pot utiliza de mai multe ori pentru ca la prima captura acestea se incarca cu blana rozatoarelor si nu se mai pot curata.

Capcane mecanice sunt dedicate capturii daunatorilor si pot fi utilizate pentru uciderea sau doar prinderea animalelor. Dispozitive de captura autoblocante, fara repetitie se pot folosi pentru cartite si rozatoare (soareci si sobolani). Cele cu captura multipla se utilizeaza pentru daunatorii enumerati anterior, dar si pentru pisici, caini si pasari.