Capcana Big Cheese STV 163, atractant rozatoare

Disponibilitate: Stoc terminat

35,70 RON
Pretul contine TVA

Big Cheese STV 163 este un atractant special pentru soareci si sobolani care creste rata de captura folosit cu orice capcane.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Atractantul pentru soareci si sobolani Big Cheese 163 creste rata de capturare a oricarui tip de soarece si sobolan. Atractantul este facut din produse naturale de calitate, non-toxice, menit sa atraga si sa scoata rozatoarele din ascunzatori.Este un atractant utilizat pentru ademenirea daunatoriilor in zona vizata pentru prinderea lor. Distribuiti o cantitate mica de atractant in recipientul fiecarei capcane folosite.


- pana la 20 de aplicatii de la o singura seringa;
- potrivit pentru orice captura;
- usor de aplicat;
- contine numai produse alimentare de calitate.
- atrage soarecii si sobolanii;
- se distribuie o cantitate mica de atractant pe fiecare capcana inainte de setarea acestora.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.1500
Producator STV International
Tip capcana Adeziva
Material Plastic
Combate activitatea Soarecilor, Sobolanilor
Modalitate de ambalare 15 g 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.