Capcana Big Cheese STV 190, adeziv soareci

Disponibilitate: Stoc terminat

8,69 RON
Pretul contine TVA

Big Cheese STV 190 este o capcana adeziva ideala pentru capurarea soarecilor si sobolanilor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Big Cheese STV 190 este o capcana adeziva ideala pentru prinderea soarecilor si sobolanilor. Capcana adeziva este un instrument esențial in combaterea șoarecilor și poate fi utilizata atât în ​​spațiile comerciale cat și la interior, în special în cazul în care apar cazuri repetate de infestare și o posibilă rezistență la rodenticide. O capcana ce poate fi plasata la 2-3 metri distanta. Pentru rezultate optime capcana trebuie pusa pe langa pereti, piste si in alte zone acolo unde soarecii sunt activi. Evitati expunerea capcanei in praf, ploaie sau in lumina directa a soarelui. 

- potrivit pentru orice captura;
-adecvat pentru utilizarea in medii sensibile;
- atrage soarecii.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.1000
Producator STV International
Tip capcana Adeziva
Material Carton
Combate activitatea Soarecilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.