ULV Generator VectorFog C150

Disponibilitate: Stoc terminat

1.943,87 RON
Pretul contine TVA
Puterea dezvoltata de generatorul de ceata rece, ULV VectorFog C150 este de 1250 W si motorul este produs de SAMSUNG garantand 800 ore de functionare.

Rezervorul de solutie al aparatului este de 5 litri.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

C150 este cel mai puternic aparat de la VectorFog ideal pentru exterior si interior. Cu rezervorul mare de 5 litri fogger-ul poate acoperi o suprafata mare fara a fi realimentat.

Duza este reglabila intre 5 si 50 de microni si astfel se poate folosi cu dezinfectanti, biocide sau insecticide in orice mediu de lucru. Cu motorul Samsung de 1250 Wati si valva solenoida din teflon acest aparat garanteaza durabilitatea si performanta. Acest aparat poate actiona si ca un ventilator ideal pentru curatarea aerului inainte de tratamentul ULV.

Puterea dezvoltata de generatorul de ceata rece, ULV C150 este de 1250 W si MOTORUL este produs de SAMSUNG garantand 800 ore de functionare.

Model: C150
Capacitate rezervor: 5 Litri;
Voltaj: 110V / 220V – 50-60Hz;
Greutate (Net): 4.9Kg;
Dimensiuni: L620 X H310 X W170 (mm);
Debit: 30 - 60 LPH;

Caracteristici:

-Valva solenoida din teflon;
-Motor Samsung;
-Control in 2 viteze;

Distanta pulverizare:

8 metri.

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor 5 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 5.0000
Producator VectorFog
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura ULV-uri 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.