Raticid Bromakol Parafinat

Disponibilitate: Stoc terminat

39,27 RON
Pretul contine TVA

BROMAKOL este o momeală gata preparată şi se foloseşte ca atare, prin distribuirea a 25 – 50 g momeală/galerie.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

BROMAKOL este o momeală gata preparată şi se foloseşte ca atare, prin distribuirea a 25 – 50 g momeală/galerie.
Bromadiolon face parte din generaţia a II-a de raticide anticoagulante, care acţionează prin inhibarea coagulării sângelui rozătoarelor. Are efect prin înghiţire, cauzând moartea rozătoarelor prin hemoragie internă, în doar câteva zile, fără a trezi suspiciunea altor dăunători; acest lucru permite exterminarea completă a rozătoarelor. Odată înghiţită momeala, chiar şi în cantitate mică, şoarecii şi şobolanii simt o senzaţie de sufocare şi nevoia de a merge să moară într-un loc deschis.

Substanta activa: Bromadiolon 0,005 g/kg

Cultura: Cereale, pomi fructiferi, pepinieră

Daunatori: Şoarecele de câmp, Şoarecele de pădure, Şobolanul de apă 

Porducator: Kollant

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Kollant
Substanta Activa Raticide Bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0.005 g/kg
Tip Raticid Cerat 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.