Bora Rat Bait Station

Disponibilitate: Stoc terminat

41,65 RON
Pretul contine TVA
Statie de intoxicare pentru rozatoare
Dimensiuni : 325 x 255 x 155mm

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Statie de intoxicare pe baza de otrava de soareci care are posibilitatea de a fi incuiata.
Este dotata cu tavite pentru otrava, cale de acces speciala pentru rozatoare cu scopul de a elimina orice fel de contact cu animalele nonvizate, cheie pentru inchidere, bare de metal pentru raticide cerate. Capcana ideala pentru a proteja raticidul din interior de elemente naturale sau alte animale.
Se livreaza cu o cheie inclusa. Nu contine otrava.

Informaţii adiţionale

Folosit impotriva Sobolani
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Spania
Dimensiuni 325 x 255 x 155mm
Cu cheie? Da
Modalitate de ambalare 1 unitate
Material Plastic 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.