Booster aditiv

Disponibilitate: Stoc terminat

49,37 RON
Pretul contine TVA
Booster, aditiv pentru detergent. Pentru pete sau zone murdare in mod aparte diluati 1:10 in pulverizator si stropiti zonele murdare.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Booster este perfect pentru toate exigentele voastre de curatenie; functioneaza descompunand mizeria incapatanata si grasimea cum alte substante nu reusesc sa o faca. Este excelent ca inalbitor pentru rufe, ca produs de indepartat petele din albituri, ca aditiv pentru clatirea vaselor spalate la masina si ca aditiv pentru curatenia covoarelor. Este atat de bun incat poate fi utilizat chiar si pentru a da stralucire aparatelor electrocasnice, faiantei si suprafetelor din plastic. Este in mod absolut non toxic si non iritant.

Elimina efectele apei dure, cand este adaugat altor detergenti.

Aditiv pentru rufe. Poate fi utilizat ca aditiv pentru rufe impreuna cu detergentul dumneavoastra in cazul murdariei mai dificile.

Pre-inalbitor. Excelent de utilizat pentru petele cele mai dificile ale lenjeriei.

Sigur. Poate fi utilizat pe toate materialele lavabile. Nu este toxic, nici iritant si este biodegradabil.

Adaugati 15-20 ml de Booster la rufe. Pentru pete sau zone murdare in mod aparte diluati 1:10 in pulverizator si stropiti zonele murdare.
Pentru curatenia generala a casei adaugati o lingutita intr-o galeata de apa pentru a da putere altor detergenti. Booster este compatibil cu orice detergent.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) N/A
Greutate (Kg) 1.0000
Producator GNLD
Modalitate de ambalare 1 litru
Tip Dezinfectant Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.