Taminco NV, Belgia

Taminco este un producator mondial de amine si derivati, care reprezinta pietrele de temelie pentru diferite industrii, cum ar fi cele agrochimice, aditivi pentru hrana animalelor, protectia culturilor, produse chimice de cauciuc, solventi de performanta, de tratare a apei, agenti tensioactivi, tratamente cu ulei si gaz, insecticide, produse farmaceutice, catalizatori si diverse substante chimice de specialitate.

Compania Taminco este producatoare la nivel mondial de alchilamina de specialitate. Isi are sediul in Ghent, Belgia si opereaza in 7 unitati de productie situate in Belgia, Germania, Statele Unite, Brazilia, China si in alte 18 birouri de vanzari la nivel mondial, cu aproximativ 800 de angajati in 16 tari. Taminco este organizata in doua divizii – Functional Chemicals and Agro Sciences – care reflecta segmentele de utilizator final pentru care compania comercializeaza si vinde produsele. Companiei ii pasa de plante si de animale, oferind diverse solutii pentru a servi la protectia culturilor, sisteme de erbicide si aditivi pentru hrana animalelor, in timp ce se concentreaza pe dezvoltare si inovare. Adevarata semnificatie din spatele companiei sintetizeaza strategia acesteia: The Amine Company, jucatorul cel mai dedicat in domeniul de amine si derivati.

Produse comercializate in Romania:

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile