Spiess Urania Chemicals

Inceperea activitatilor in afaceri, de catre Spiess – Urania Chemicals pot fi urmarite inca din anul 1815 cand fabrica de produse chimice JE Devrient a inceput sa produca „Schweinfurter Grün” ca un compus de cupru din Hamburg.

Astazi, Spiess – Urania Chemicals produce o gama larga de produse chimice de cupru pentru diferite scopuri, cum ar fi antivegetative, aditiv pentru hrana animalelor, protectia plantelor sau conservarea lemnului. Produsele din cupru Spiess – Urania sunt vandute in mai mult de 60 de tari ale lumii.
Al doilea segment de business Spiess- Urania este un portofoliu larg de produse de protectie a plantelor vandute pe piata noastra interna in Germania si in Polonia, Ungaria si Republica Ceha prin intermediul filialelor noastre. Ca un distribuitor, Spiess- Urania Chemicals vinde fungicide, insecticide, erbicide, etc.

In plus, fata de afaceri cu produse chimice de cupru si de protectia plantelor, al treilea segment in activitatile Spiess – Urania este serviciul de control al vegetatiei pe calea ferata, la care Spiess – Urania, impreuna cu filiala sa JM Lauff, este specializate de peste 50 de ani.

Avand in vedere piata care este in continua schimbare, organizarea si structura Spiess – Urania Chemicals a fost remodelata de mai multe ori de-a lungul istoriei sale. Astfel, in anul 1999, ambele CF Spiess si Sohn situate in Kleinkarlbach si Urania Chemicals, Hamburg, au fuzionat intr-o noua companie Spiess – Urania Chemicals cu sediul in Hamburg, Germania. Pentru prima data in istoria sa, Spiess – Urania Chemicals a stabilit propriile sale filiale din afara Germaniei. In 2011, birourile sale si-au inceput activitatea in Polonia, Ungaria si Republica Ceha.

Produse comercializate in Romania:

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile