Monsanto

Monsanto este o companie ce mizeaza pe agricultura durabila. Livreaza produsele agricole de care toti agricultorii din intreaga lume au nevoie. Compania este axata pe fortificarea capacitatilor fermierilor – mari si mici – pentru a produce mai mult din tara lor, in timp ce se conserva resursele naturale ale lumii noastre, cum ar fi apa si energia. Monsanto face acest lucru cu marcile sale de seminte, de lideri in culturi de porumb, bumbac, seminte si fructe si legume. De asemenea produce seminte pentru fermieri, care au ca scop protejarea productiei lor, sprijinirea eficientei acestora la ferma si reducerea costurilor lor de pe agricole.

Compania se straduieste sa faca produsele disponibile pentru agricultorii din toata lumea, licentiate, in general, semintele si tehnologiile catre alte companii. In plus, compania fabrica Roundup si alte erbicide folosite de fermieri, consumatori si profesionisti de gazon si gradina.

Monsanto nu ar putea exista fara fermieri. Ei sunt clientii, seva companiei. In timp ce impartaseste numele si istoria companiei, care a fost fondata in anul 1901, astazi Monsanto este axata pe agricultura si pe sprijinirea fermierilor din intreaga lume, in misiunea lor de a produce mai mult. Sunt o companie agricola.

Compania are sediul central in St. Louis, Missouri, in Statele Unite si are sedii in mai multe locatii din intreaga lume.

Istoria companiei:

1901 – John F. Queeny a pus bazele companiei Monsanto. Sotia lui a fost Olga Monsanto Queeny. Primul produs al companiei a fost zaharina.

1945 – Compania produce si comercializeaza produse chimice agricole, inclusiv 2,4 D.

1964 – Erbicidul Ramrod este introdus pe piata.

1975 – Un program de cercetare de biologie celulara este stabilit in Divizia Agricola.

1976 – Erbicidul Roundup este comercializat in Statele Unite ale Americii.

1998 – Monsanto completeaza achizitia a DeKalb Genetica Corp.

2000 – Monsanto intra intr-o fuziune si isi schimba denumirea in Pharmacia Corporation.

2000 – Apare o noua companie Monsanto, bazata pe impartirea agricola anterior de Pharmacia si este incorporata ca o filiala independenta a companiei farmaceutice.

2013 – Anunta o serie de planuri ale companiei, cum ar fi Extinderea Centrului de cercetare Chesterfield Valley, crearea a 36 de noi sere, birouri suplimentare, precum si camere suplimentare de crestere a plantelor pentru a facilita dezvoltarea de seminte.

Produse comercializate in Romania:

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile