Gharda Chemicals

Gharda Chemicals Limited, infiintata in anul 1967, este o companie ce se bazeaza pe cercetare. Compania a castigat mai multe premii nationale pentru inovatie tehnica in industria chimica si are mai multe premii in domeniul de coloranti, pesticide, medicamente si polimeri de uz veterinar. Gharda Chemicals Limited prin cercetarile facute s-a dezvoltat in timp, inca din anul 1964 la una dintre cele mai de succes companii din industria agrochimica. Un program puternic si expertiza in procesul de dezvoltare a permis companiei sa profite de tehnologie superioara. Acest lucru a dus la fabricarea produselor de import, de inlocuire si constul agrochimic eficient pe o scara larga si, prin urmare, la o prezenta la nivel national si international puternic, competitiv. Acest lucru a fost posibil prin viziunea si neabatuta daruire, dar mai ales prin angajamentul Dr. Keki Gharda, fondator – Presedinte si Director General, Produse Chimice Gharda Limited.

Misiunea companiei:
Compania are un statut de pionier in domeniul agrochimic. Acest lucru a fost posibil datorita spiritului sau de inovatie. A demonstrat acest lucru prin introducerea in timp util a unui numar mare de produse chimice agroalimentare, precum si polimeri. Compania are un record in fabricarea produselor de calitate superioara si de a face aceste produse disponibile la preturi foarte competitive. Sunt gata sa continue demersul de cercetare si realizare, de a continua incursiunea in produse chimice agro, polimeri, pigmenti si alte substante chimice fine. Compania are un viitor promitator de crestere organica, precum si obtinerea de acoperire geografica mai mare.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile