DuPont

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 3 ani

 

DuPont este un lider mondial în inovație, inovatie ghidata de cereile din piață și noile descoperiri stiintifice. Cu o expertiza care acoperă două secole, diverse industrii și mai mult de 90 de țări, compania DuPont este in situatia de a ajuta la rezolvarea unora dintre cele mai mari provocări din lume.

Pentru mai mult de 200 de ani, DuPont a adus știința la clasă mondială și ingineria la piața globală, prin produse inovatoare, materiale și servicii. Inovația a dictat pe piață introducerea a mii de noi produse si cererile de brevet în fiecare an, pe piețele diverse cum ar fi agricultura, nutritie, electronică și telecomunicații, siguranță și protecție, construcții, transporturi și îmbrăcăminte.

Cu o populația globală de asteptat sa se apropie la nouă miliarde până în 2050, DuPont lucreaza cu clienți, precum guvernele, ONG-urile și lideri de opinie pentru a descoperi soluții pentru cele mai dificile provocări de astăzi.

Împreună, compania DuPont crede ca poate oferi alimente suficient de sănătoase pentru oamenii de pretutindeni, reducerea dependenței de combustibili fosili, și de a proteja oamenii și mediul pentru generațiile viitoare.

Așteaptă cu nerăbdare să creeze ceea ce o treime din secolul științei și inovării poate face.

Misiunea companiei este de a livra produse agricole pentru protectia culturilor. DuPont crede că, lucrând împreună cu clienții, pot găsi modalități mai bune de a îmbunătăți cantitatea, calitatea și durabilitatea aprovizionării cu alimente la nivel mondial.

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*