Cheminova

Cheminova este un furnizor global de produse durabile, inovatoare si de calitate pentru protectia plantelor. Compania detine un portofoliu vast de produse.

De la producator chimic la furnizor al propriilor produse utilizate de fermieri. In 1990, Cheminova a inceput sa se concentreze pe dezvoltarea propriilor produse de-a gata pentru agricultura. La inceput, au fost doar produse care corespund celor stiute de fiermieri. Treptat, afacerile Cheminova se bazeaza mai mult pe produse diferentiate, inovatoare, bazate pe ingrediente active deja cunoscute. Acest lucru este adaptat la nevoile fermierului, si creand astfel valoare pentru clientii Cheminova.

Cheminova creeaza valoare prin oferirea de soluții pentru agricultorii din întreaga lume care au nevoie pentru a proteja culturile împotriva infestării cu insecte, buruieni și boli fungice. Produsele companiei îndeplinesc nevoile producătorilor de cultură, pentru creșterea randamentului și calitatea culturilor lor, care sunt utilizate, de exemplu, pentru produsele alimentare, hrana pentru animale și biocombustibili.

cheminova_porumb Cheminova are peste 2.100 de angajați, dintre care aprox. 800 au de lucru în Danemarca. Grupul are filiale în mai mult de 20 de țări și isi vinde produsele sale în peste 100 de țări din întreaga lume.

Cheminova, cu sediul în Danemarca, este deținută în întregime de către Auriga Industries A / S.

Acesta este obiectivul strategic general al Auriga să asigure crearea pe termen lung de valoare în beneficiul acționarilor companiei, angajați și alte părți interesate. Cheminova este dezvoltata în continuare cu scopul de a rămâne o afacere competitiva care generează câștiguri atractive.

Produsele comercializate in Romania:

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile