Alchimex, Romania

Alchimex, Romania:

Istoria Alchimex a inceput in anul 1998, atunci cand cativa oameni cu experienta in domeniul protectiei plantelor au pus bazele primei firme romanesti cu capital integral privat de profil. Astazi, compania se bucura de performantele unei echipe de 50 de specialisti, inzestrati cu o viziune inovatoare si spirit de echipa, canalizandu-si eforturile spre satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor. Compania Alchimex si-a inceput activitatea cu o instalatie de formulare a pulberilor umectabile pentru fungicide si insecticide. Astfel, in doar doi ani au reusit sa puna in functiune alte doua instalatii, pentru formularea concentratelor emulsionabile si solutiilor apoase.

In anul 2003, au inaugurat instalatia de formulare pentru suspensii concentrate de fungicide si insecticide, a carei capacitate a fost dublata in anul 2009. De asemenea, la inceputul anului 2011, au inaugurat cea mai mare investitie de pana acum si anume, instalatia de formulare de granule pentru erbicide sulfonilureice, care a devenit cea mai mare de acest gen din sud estul Europei.

Compania detine in acest moment unitati de productie pentru toate categoriile de formulari si clase biologice, insumand o capacitae de 10500 de tone pe an. Pentru ca au dorit sa realizeaza produse la cele mai inalte standarde de calitate, au investit inca din primii ani in laboratorul propriu pentru cercetare aplicativa si controlul calitatii. Asadar, au dotat laboratorul propriu cu aparatura si echipamente de ultima generatie. Pornind de la aceste premise, de-a lungul activitatii si-au dezvoltat portofoliul pana la 65 de produse, dintre care 25 sunt bazate pe retete orginale, adaptate cerintelor unei agriculturi moderne si specificului autohton.

Oferta de produse a companiei se caracterizeaza prin varietatea tipurilor de formulari, de diversitatea substantelor active si combinatiilor intre acestea, precum si a culturilor carora le sunt destinate.

Prin calitate, eficienta si pret produsele Alchimex s-au impus pe piata produselor agrochimice din Romania, reusind astfel sa se situeze in pozitie de lider al producatorilor interni.

Produsele comercializate de Alchimex:

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile