Agriphar, Belgia

Agriphar, Belgia

Lider mondial in formularea produselor de uz fitosanitar in mai multe piete de nisa, Grupul Agriphar ofera clientilor sai cele mai potrivite solutii pentru toate nevoile lor.
Activitatile grupului ajuta la satisfacerea nevoilor de sanatate la nivel mondial prin asigurarea protectiei culturilor agricole si animalelelor, evitandu-se multe dezastre naturale.

Echipele sale flexibile, reactive desfășoara activități de cercetare și dezvoltare pentru produse noi, împreună cu formularea, ambalarea și expedierea. Reteaua sa de birouri de vânzări în întreaga lume, oferă sfaturi pentru utilizarea produselor în condiții de siguranță pentru mediul inconjuratori si pentru utilizatori.

Cu ISO 9001 și ISO 14001, Grupul Agriphar se angajează pe deplin să pună în aplicare o politică de dezvoltare durabilă care echilibrează economia, mediul și siguranța.

Istorie:

1945 : Chimac a fost fondată ca una dintre primele companii belgiene specializate în producerea și comercializarea de produse agrochimice.

1950 : Compania SBAPCM a format o divizie agricola numita Agriphar. Aceasta divizie specializata pe diverse produse derivate din produsele chimice de referință (cupru, arsenic, etc).

1970-1980 : Anii șaptezeci și optzeci au fost marcati de o serie de investitii, care în cele din urmă s-au încheiat în achiziționarea Chimac-ului și formarea unei noi companii Chimac – Agriphar.

1988 : După consolidarea diverselor site-uri de producție în Estate Ougrée industrial, companiei Chimac- Agriphar nou formata si-a reînnoit licențele de operare pentru încă 30 de ani.

1990 : Protex compania belgiană a achiziționat Chimac – Agriphar.

2005 : Chimac – Agriphar a fost împărțită în două companii independente, Chimac SA și Agriphar SA, fiecare cu o strategie independentă și cu echipa de management. Împreună cu companiile afiliate, ele formează Grupul Agriphar.

2008: Agriphar consolidează poziția sa strategică pe piata italiana cu achiziționarea companiei Terranalisi (Agriphar Italia).

2010: Achizitionarea companiei grecești Geopharm (Agriphar Hellas) după 20 de ani de colaborare strânsă.

2011: În conformitate cu Grupul de viziune strategică, achiziția companiei spaniole Laboratorios Alcotan (Agriphar Iberia).

Produsele comercializate de Agriphar:

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile