Agri-Estrella, Mexic

Agri-Estrella, Mexic

Cuproquim de Mexico si-a inceput activitatea cu o instalatie de fabricare a fungicidelor pe baza de cupru in orasul Chihuahua, in vara anului 1986. Fabricarea produselor de caliate a dus la o crestere masiva a vanzarilor si implicit a capacitatii de productie a fabricii.

In octombrie 2003, Abaugh Inc. o companie de top in productia de erbicide din SUA, a achizitionat uzina de la Chihuahua, Mexic. Albaugh Inc. a schimbat numele companiei in Agri-Estrella S. de RL de CV, aducand o abordare cu totul noua de a consolida pozitia companiei pe piata interna si internationala. Investitii semnificative au fost facute pentru a optimiza operatiunile, a creste productia si a pastra calitatea cu care clientii s-au obisnuit.

Produsele fabricate, in prezent, au la baza oxiclorura de cupru, hidroxid de cupru si sulfat de cupru, dar si pulberi umectabile, fluide uscate si suspensii de apa.

Compania s-a concentrat pe cercetare permanenta si dezvoltarea gamei de produse pentru a oferi mereu calitatea ce a diferentiat compania de competitorii sai. Agri-Estrella dispune de un sistem de imbunatatire continua a produselor si a proceselor, care sunt actualizate constant, dar se axazeaza si pe dezvoltarea personala prin cursuri de formare permanente pentru angajatii sai.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile