Capcana Biostop, lipici rozatoare

Disponibilitate: Stoc terminat

6,78 RON
Pretul contine TVA

Biostop, lipici pentru soareci este un produs non toxic, transparent, fara miros, neinflamabil. Nu isi schimba calitatea la umiditate. 

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Biostop, lipici pentru soareci este un produs non toxic, transparent, fara miros, neinflamabil. Nu isi schimba calitatea la umiditate. 
Mod de utilizare: 
Se pune pe un carton sau placa de lemn cu dimensiunea de 20 x 10 cm intr-un strat de 2-4 mm grosime. Asezati in locurile frecventate de rozatori. Cu plasarea momelilor pe lipici (cascaval, nuca etc.) se poate mari semnificativ eficienta produsului. Verificati regulat locurile de amplasare si aruncati rozatoarele prinse la gunoi.
Avantaje:
- Lipiciul nu este toxic
- Nu este inflamabil
- Este transparent si fara miros
- Calitatea lui nu se deterioreaza la influenta apei sau a umiditatii.  
- Daca este necesar se poate indeparta cu benzina.
- Mod igienic, ieftin si ecologic de a scapa de rozatoarele nedorite.
Ambalaj: 135 grame. 

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.1350
Producator Babolna Bio
Tip capcana Adeziva
Material Nu
Combate activitatea Soarecilor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.