Biostop, capcana molii textile

Disponibilitate: Stoc terminat

18,09 RON
Pretul contine TVA
Capcana molii textile fermoni

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Se poate utiliza in spatii inchise pentru prinderea si distrugerea moliilor.

Avantajele produsului : capcana fara insecticid contine sexferomon , atrage eficient masculii timp de 10-12 saptamani. Moliile se lipesc de partea adeziva a capcaneisi mor. Astfel se poate reduce numarul acestora si se poate prevenii inmultirea lor. Prin folosirea mai multor capcane se poaate determina locul infestarii in apartament .

Deterioararea tesaturilor , hainelor de bumbac si de blana sunt cauzate de larve. Moliile iesite din pupe traiesc 2-4saptamani. Dca capcana prinde molii in continuu, infestarea este mai mare. In acest caz este recomandat folosirea castei antimolii PROTECT simultan . Folosirea capcanei BIOSTOP pentru molii de haine este indicat pentru un grad de infestare mic , pentru monitorizarea dupa tratamente . Este indicat folosirea capcanei in tot timpul anului pentru ca semnaleaza reaparitia infestarii.

Produsul este inodor , astfel nu lasa un miros neplacut in haine.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.2000
Producator Babolna Bio
Tip capcana Cu atractant
Material Carton
Combate activitatea Moliilor
Modalitate de ambalare Set 2 bucati



 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.