Larvicid Biolarkim 14

Disponibilitate: Stoc terminat

99,25 RON
Pretul contine TVA
Insecticid biologic bacterial ce contine BTI. Eficient pentru larvele a 30 de specii de tanari. Se foloseste in apa limpede, izvoarele de apa, culturi irigate, iazuri, ape sarate, canale.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Caracteristici
BIOLARKIM 14 este un insecticid bacterial biologic cu actiune numai prin ingestie. Este extrem de eficient impotriva a peste 30 de specii de tantar si a catorva specii de Simulidae si Chironomidae: Aedes, Anopheles Culex, Culiseta, Psorophora, Wyeomya, Uranotaenia, sunt doar cateva tipuri de tantari controlati de BIOLARKIM 14. Bacillus thuringiensis este un spor aerobic ce formeaza bacterii gram-pozitive, apartinand familiei Bacillaceaelor. Pana acum, mai mult de 28 de lanturi ale Bacillus thuringiensis au fost descoperite, apartinand aproximativ 19 stereotipuri. Intre acestea, serotipul Bacillus thuringiensis israeliensis H-14 (B.t. isr. H-14) este extrem de eficient impotriva larvelor de tantari. La sporulatie, pe langa spori si cristale de proteina este formata si delta-endtoxina. In urma ingestiei,aceste cristale sunt solubilizate; celulele epiteliale ale invelisului sunt atacate, insecta nu se mai poate hrani si astfel se infometeaza pana la moarte. Testele de laborator si testele de lucru au aratat ca larvele in primul, al doilea si al treilea stagiu de formare sunt extrem de sensibile la actiunea lui B.t. isr. H-14; iar in prima parte acelui de-al patrulea stagiu de formare, de asemenea, efectul este satisfacator. In populatii dense aflate in cel de-al patrulea stagiu de formare,rezultatele sunt slabe, din moment ce larvele nu se mai hranesc in acest punct al dezvoltarii lor. Din aceasta cauza B.t. isr. H-14 nu controleaza insectele nou formate sau adulte in conditii normale.

Larvele care totusi supravietuiesc ingerarii de BIOLARkIM 14, devin extrem de slabe si vulnerabile la agentii de control naturali, cum ar fi virusi, paraziti, fungi, si din aceasta cauza nu se dezvolta normal si dau nastere unor alte insecte nedezvoltate si neadaptate.

Aplicaţii
ŢÂNŢARI:
In apa limpede ,izvoarele de apa, culturi irigate, iazuri, ape sarate, canale, etc.: 1 litru de produs este suficent pentru tratarea unui hectar de suprafata.

In apa poluata, cum ar fi canalizari, scurgeri: 2 litri de produs sunt suficenti pentru tratarea unui hectar de suprafata.

Recomadare:
Este recomandat sa se distribuie formula in amonte de locul de formare al larvelor si sa se amestece cu o cantitate de apa de 3-4 ori mai mare decat volumul solutiei.3 mg de produs trebuie folosit pentru 1 litru de apa curgatoare per minut. Aceasta aplicatie trebuie executata timp de 10 minute, cu ajutorul unei pompe normala; amestecul sa fie proaspat preparat.

 

Produs de Colkim, Italia

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Colkim
Combate activitatea Tantarilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.