Big Cheese STV 195, capcana sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

17,49 RON
Pretul contine TVA
Capcana Big Cheese STV 195 este o capcana de sobolani traditionala, refolosibila, cu o rata de capturare a sobolanilor de 100%.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii


Capcana Big Cheese STV 195 este o capcana de sobolani traditionala, refolosibila, cu o rata de capturare a sobolanilor de 100%. Dispozitivul are atasat un atractant extrem de eficient pentru rozatoare. Capcana poate fi usor de amplasat in zonele sensibile fara a implica alte metode neigienice, multumita pastilei cu atractant. Aceasta poate fi amplasata atat la interior cat si la exterior.

Mod de utilizare:
1. Dezlipiti folia atractantului;
2. Activati capcana;
3. Amplasati capcana in zonele unde s-a observat activitatea sobolanilor.

Dupa consumarea atractantului, acesta poate fi inlocuit cu atractantul Big Cheese STV 163, ori se pot aplica momeli cum ar fi alimente cu miros puternic (peste afumat, vanilie, unt de arahide etc.)

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.1300
Producator STV International
Tip capcana Mecanica
Material Lemn
Combate activitatea Sobolanilor
Modalitate de ambalare 1 bucata 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.