Big Cheese STV 142, capcana soareci

Disponibilitate: Stoc terminat

16,01 RON
Pretul contine TVA

Capcana pentru soareci cu posibilitatea de montare pe pereti sau plinte.


Dimensiuni: 12.5 cm x 10 cm.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Capcana pentru soareci cu posibilitatea de montare pe pereti sau plinte. O capcana ce face capturarea soarecilor foarte usoara, fara sa fie nevoie sa atingeti momeala sau captura. Este prevazuta cu un indicator pentru armare si avertizare in cazul unei capturi. Este o alegere ideala la set de 2 capcane, fara sa fie toxice pentru mediul in care sunt instalate, pot fi folosite si in spatiile destinate alimentatie publice, usor de aruncat sau inlocuit, fara nici un fel de contact fizic intre utilizator si daunator.

Dimensiuni: 12.5 cm x 10 cm.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) N/A
Producator STV International
Tip capcana Mecanica
Material Plastic
Combate activitatea Soarecilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.