Big Cheese STV 077, capcana sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

116,62 RON
Pretul contine TVA
Dimensiuni 400 x 217 x 175 cm
Este o capcana cu arc ce permite multiple capturi de pana la 5 sobolani, ideala pentru capturarea sobolanilor in locatii cu infestare masiva.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Big Cheese STV 077 este o capcana metalica ce poate prinde pana la 5 sobolani in acelasi timp, confectionata din metal rezistent, galvanizata si fara muchii ascutite.

Modalitatea de folosire este foarte simpla si intuitiva, doar necesita armare. Design-ul contine informatiile de utilizare.Manerul cu care se poate cara este protejat de un placaj metalic pentru a va izola de capturi.Dupa ce o scoateti din cutie trebuie doar sa asezati momeala (peste afumat, unt de arahide, ciocolata)  pe suportul din interiorul capcanei dupa care se armeaza.

Datorita sistemului de declansare foarte ingenios aceasta poate captura mai multi sobolani, pana la 5. Recomandam totusi sa se elimine fiecare captura pe rand.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator STV International
Tip capcana Mecanica
Material Metal
Combate activitatea Soarecilor
Modalitate de ambalare 1 Capcana 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.