Big Cheese STV 075, capcana sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

174,93 RON
Pretul contine TVA

Big Cheese STV 075 - Dimensiuni: 425 x 168 x 168 cm. Capcana ecologica cu arc, ideala pentru capturarea sobolanilor si a animalelor foarte mici.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Big Cheese STV 075:

Dimensiuni: 342 x 130 x 155 mm.;


Capcana ecologica cu arc, ideala pentru capturarea sobolanilor si a animalelor foarte mici.

Avantajul acestei capcane este ca nu dauneaza in nici un fel capturii. Modalitatea de folosire este foarte simpla si intuitiva, doar necesita armare. Eticheta contine toate informatiile necesare pentru utilizare. Partea superioara a capcanei este din metal solid, pentru protectia operatorului. Pentru a folosi capcana, trebuie doar sa asezati momeala (peste afumat, unt de arahide, ciocolata)  pe suportul din interior, dupa care s-o armati. Este de preferat ca momeala sa fie prinsa cat mai bine pentru eficientizarea capturii. Sobolanul va fi atras in interior capcanei datorita momelii, iar in momentul in care va misca tavita, capcana se va inchide.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.4000
Producator STV International
Tip capcana Mecanica
Material Metal
Combate activitatea Sobolanilor
Modalitate de ambalare 1 Capcana 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.