Erbicid Betanal Quattro SE, 5 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

184,21 RON
Pretul contine TVA

Betanal Quattro este un erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si a unor monocotiledonate din culturile de sfecla de zahar.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Betanal Quattro

Substanta activa: fenmedifam 60 gr/litru, desmedifam 60 gr/litru, etofumesat 60 gr/litru, metamitron 200 gr/litru

Modalitate de ambalare: 5 Litri

Caracteristici: Betanal®QUATTRO SE este un erbicid complex omologat pentru sfecla de zahar, cu aplicare secventiala postemergenta, cu un spectru larg de combatere a buruienilor dicotiledonate anuale si a unor monocotiledonate anuale, incluzand Amaranthus sp. (stirul), Galium aparine (turita), Mercurialis annua (trepadatoare), Polygonum sp. (troscot), Matricaria sp. (musetel), Setaria sp.(mohor) etc. Cele patru componente din Betanal®QUATTRO sunt complementare in modul lor de actiune si aproape independente de textura si de umiditatea solului. Produsul patrunde si actioneaza asupra buruienilor prin frunze in cazul substantelor active fenmedifam si desmedifam si se absoarbe prin frunze, lastari si prin radacini in cazul etofumesatului si metamitronului. Efectul cel mai bun se obtine daca tratamentul se face in faza cotiledonala a buruienilor. Temperatura si umiditatea aerului ridicate favorizeaza efectul initial al fenmedifam si desmedifam pe cand umiditatea ridicata a solului potenteaza efectul rezidual al etofumesat si metamitron.

Mod de actiune: Substantele active fenmedifam si desmedifam actioneaza prin frunzele buruienilor. Etofumesat si metamitron actioneaza asupra buruienilor atat prin preluarea lor din sol de catre radacini, cat si prin foliajul acestora, inhiband fotosinteza. Betanal Quattro contine un aditiv pe baza de ulei de rapita, ceea ce asigura o foarte buna aderenta, absorbtie si eficacitate. El poseda o selectivitate perfecta fata de culturile de sfecla.

Mod de utilizare: Betanal Quattro se aplica incepand de la stadiul de cotiledoane pana la aparitia a 4 frunze adevarate ale buruienilor, in 3 tratamente secventiale la doza de 1,5 l/ha.

Betanal Quattro are acelasi spectru larg de combatere ca Betanal Expert. El ofera suplimentar un grad de combatere exceptional pentru speciile de buruieni mohor (Setaria spp.), musetel  (Matricaria spp.), susai (Sonchus oleraceus si Sonchus asper). Din acest motiv, se recomanda tratamentele cu Betanal Quattro in cazul infestarii puternice cu aceste specii.

Producator: Bayer, Germania

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Sfecla de zahar Mono si dicotiledonate anuale  Postemergent 1.5 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Desmedifam, Etofumesat, Fenmedifam
Concentratie Substanta Activa 60 gr/litru, 60 gr/litru, 60 gr/litru, 200 gr/litru
Cultura sfecla de zahar
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Postemergent
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, monocotiledonate anuale
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare SE - suspoemulsie
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 5.0000
Producator Bayer 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.