Best Pest, Polonia

Compania BEST - PEST - o companie implicate în producţia şi vânzarea de pesticide utilizate în agricultură şi igienă sanitară. Ofera de asemenea servicii DDD în cadrul sistemului HACCP pentru clienti institutionali, fabrici şi alţi clienţi ce sunt angajati în activităţi economice. Situat in partea de sud a Poloniei, în Jaworzno.

În prezent, BEST - PEST cu o tradiţie de treizeci de ani, se bazeaza pe dezvoltarile chimice moderne, in procesul de creare pe liniile de productie de rodenticide de înaltă calitate, biocide pentru dezinfecţie, în special pesticide.

Prezenţa noastră în aproape treizeci de ani pe piaţa poloneză pentru produsele pesticide nu numai ca ne-a obligat sa crestem oferta oferta, dar, de asemenea, in acel moment inregistrarea o fost extinsa, formularea rafinata, ambalajul a fost schimbat pentru a se adapta nevoilor de audienţe diferite. Instalaţiile moderne de cercetare asigură calitatea produselor şi căutarea unor noi domenii de exploatare, de cercetare şi idei creative. Toate produsele - reprezinta rezultate indigene ale ideilor ştiinţifice şi propriile lor soluţii tehnice.

Inspiraţia pentru dezvoltarea creativă a fost şi este în strânsă legătură cu marile centre ştiinţifice de renume grupate în Departamentul de Agricultura si Industrie. Un alt domeniu de interes pentru companie sunt produsele de protecţie a plantelor împotriva dăunătorilor, cum ar fi mustele sanitare , purici, gandaci, furnici, şobolani, şoareci şi mai mult.

A treizecea aniversare a noastra reprezinta nu numai un interes de dezvoltare a companiei, dar, de asemenea, un an dedicat serviciului de agriculturii poloneze, de care putem fi mândri.

Realizarei: Best - Pest a primit numeroare premii importante pentru produsele sale. Acest lucru demonstrează nivelul nostru ridicat de muncă, precum şi eficienţa şi calitatea preparatelor noastre.

Misiune: De a oferi servicii profesionale clientilor si a privi intotdeauna spre mediul inconjurator, un important pilon al societatii noastre, deasemenea depunem eforturi in mod constant pentru modernizarea produselor si a liniilor de producere, tinand cont intotdeauna de asteptarile clientilor nostri, cerintele legislative si cerintele de mediu.

Satisfacţia şi încrederea clienţilor noştri este obiectivul companiei, care se realizează prin crearea unei game largi de produse moderne in industriei de servicii şi de protecţie a plantelor şi a produselor biocide, în colaborare cu nevoile pieţei.