Raticid Rat Killer Perfekt Cuburi

Disponibilitate: Stoc terminat

34,14 RON
Pretul contine TVA
Un rodenticid sub forma de momeala gata de folosit, pentru controlul soarecilor si sobolanilor din incaperi

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Un rodenticid sub forma de momeala gata de folosit, pentru controlul soarecilor si sobolanilor din incaperi. Contine 0,005% pol-brodifacoum (o substanta compusa din mai multi anticoagulanti). Cationul de denatoniu, avand un gust amar, previne inghitirea accidentala de catre oameni.

Rat Killer Perfekt Blocuri se pune in tavitele sau in statiile de intoxicare speciale pentru acest tip de momeala. Momeala se pune acolo unde exista rozatoare: langa locurile in care se ascund, in galerii, in locuri linistite si uscate. Pentru sobolani, folositi aprox. 30g (2 blocuri a cate 15g) la fiecare 5-10m. Pentru soareci, folositi aprox. 10g (un bloc de 15g) la fiecare 2-5m. Completati cu momeala pana cand rozatoarele sunt exterminate complet, la doua saptamani de la expunerea momelii. Rozatoarele incep sa moara dupa 4-5 zile de la consumarea momelii.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Best Pest
Substanta Activa Raticide Brodifacoum
Concentratie Substanta Activa 50mg / Kg
Tip Raticid Cerat 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.