Protecta Keyless

Disponibilitate: Stoc terminat

12,85 RON
Pretul contine TVA

Statie de intoxicare pentru soareci, revolutionara prin designul sau si prin sistemul unic de inchidere si incuiere fara cheie.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Statie de intoxicare pentru soareci, revolutionara prin designul sau si prin sistemul unic de inchidere si incuiere fara cheie. Are trei intrari pentru a permite hranirea mai multor soareci chiar si cu soarecele Alpha prezent. Poate acomoda 2 batoane care vin fixate in compartimentul special de hranire. Design-ul unic, circular incorporeaza trei puncte distincte de intrare pentru soareci. Fiecare are propria statie de alimentare prin intermediul unui sistem de sicane care permite mai multor soareci sa se hraneasca in acelasi timp. Protecta Keyless poate fi folosit de-a lungul peretilor sau in colturi.  

Informaţii adiţionale

Folosit impotriva Soareci
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Bell Labs
Dimensiuni Nu
Cu cheie? Nu
Modalitate de ambalare 1 Capcana
Material Plastic 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.