Fungicid Galben M, 100 g

Disponibilitate: Stoc terminat

Galben M este un fungicid sistemic si de contact, cu efect persistent preventiv si curativ, care patrunde in plante prin radacini, tulpini si lastari verzi, frunze; circuland acropeal.


Acest produs nu mai face parte din lista producatorului. 

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Galben M

Substanta activa: 8% benalaxyl + 65% mancozeb

Caracteristici: Galben M este un fungicid sistemic si de contact, cu efect persistent preventiv si curativ, care patrunde in plante prin radacini, tulpini si lastari verzi, frunze; circuland acropeal. Datorita actiunii sistemice foarte ridicate produsul are un efect rapid; patrunde in plante in 3-4 ore de la aplicare, reducand asfel riscul spalarii. Galben M actioneaza in doua moduri distincte: prin impiedicarea sporularii si blocarea cresterii miceliului ciupercii. Acest fungicid protejaza si noile cresteri ale plantelor inexistente la momentul tratamentului si prezinta actiune reziduala de scurta durata fiind descompus in planta dupa aproximativ 4-6 zile.

Mod de actiune: La cartof aplicarea tratamentelor impotriva manei trebuie sa inceapa cand s-a acoperit spatiul dintre plante pe rand sau la aparitia primelor simptome ale bolii si la avertizare. Cand conditiile meteo sunt favorabile dezvoltarii bolii si presiunea de infectie este mare se recomanda repetarea tratamentelor la un interval de 7-10 zile. Culturile irigate prin aspersiune se vor trata la un interval de minim de 7 zile, deoarece riscul aparitiei infectiei este foarte mare. Tratamentul se va aplica dupa irigare. La vita de vie se recomanda aplicarea preventiva in special inaintea infloritului. Daca infectia exista deja, aceasta va fi stopata in 2-3 zile de la aplicare. Galben M poate fi aplicat la culturile recomandate si in amestec sau in rotatie cu fungicidele Rover, Triumf, Drago.

Plante tratate: Vita de vie, Tomate, Cartof

Boli si Ciuperci combatute: Mana

Producator: FMC Chemicals

Cultura Agentul patogen Doza
Vita de vie Mana 2.5 kg/ha
Tomate Mana 2.5 kg/ha
cartof Mana 2.5 kg/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Fungicide Benalaxyl, Mancozeb
Concentratie Substanta Activa 80 g/kg, 650 g/kg
Cultura cartof, tomate, vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare WP - pulbere umectabila
Modalitate de ambalare 100 g
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.1000
Producator FMC Chemicals 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.