Fungicid Tattoo C, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Tattoo C este un fungicid sistemic si de contact pentru combaterea manei la cartof.


 VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 02.11.2010

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Tattoo C

Substanta activa: 375 gr/litru propamocarb clorhidrat + 375 gr/litru clorotalonil

Caracteristici: Tattoo C este un fungicid sistemic si de contact pentru combaterea manei la cartof. TATTOO C se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena,mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistemomogen, de culoare gri.

Mod de actiune si utilizare: TATTOO C se caracterizeaza prin activitate sistemica si de contact princele doua substante active componente. Efectul sau asupra ciupercilor patogene este atatpreventiv cat si curativ. TATOO C are o eficacitate foarte ridicata, dar in acelasi timpspecifica impotriva ciupercilor Oomicete care produc mane, inclusiv impotriva formelorrezistente la alte produse. Are o buna aderenta pe plante, este rezistent la precipitatiiabundente si este eficace chiar si la temperaturi scazute.

TATTOO C este omologat in Romania pentru a fi utilizat incombaterea manei cartofului (Phytophtora infestans) astfel:

- 2,0 l/ha daca presiunea de infectie este scazuta;

- 2,5 l/ha daca presiunea de infectie este ridicata.

Produsul se utilizeaza pentru 1-3 tratamente, in a doua parte a perioadei de vegetatie(incepand cu intrepatrunderea frunzelor din acelasi bilon). Volumul de solutie este de 300 –400 l/ha. inainte de dozare se agita bidonul, iar dupa golire ambalajul se clateste de trei oricu apa care se adauga la solutia de stropit. TATTOO C este compatibil cu majoritatea insecticidelor si fungicidelor dar, pentruorice combinatie noua, este recomandabil a se efectua, inainte de utilizare, un test decompatibilitate fizica si chimica.

Plante tratate: Cartof

Boli si Ciuperci combatute: Mana

Producator: Bayer

Cultura Agentul patogen Doza
Cartof Mana (Phytophthora infestans) 2-2.5 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Fungicide Clorotalonil, propamocarb clorhidrat
Concentratie Substanta Activa 375 gr/litru, 375 gr/litru
Cultura cartof
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Bayer 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.