Fungicid Secure WG, 1 kg

Disponibilitate: Stoc terminat

Secure WG este un f ungicid cu actiune penetranta translaminara si de contact pentru combaterea manei la cartof si la vita de vie.


VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 11.04.2011

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Secure WG

Substanta activa: fenamidon 100 gr/kg + mancozeb 500 gr/kg

Caracteristici: Secure WG este un fungicid cu actiune penetranta translaminara si de contact pentru combaterea manei la cartof si la vita de vie. Acest fungicid actioneaza in diferite stadii de dezvoltare ale ciupercii, atat preventiv, prin impiedicarea germinarii sporilor, cat si curativ, prin blocarea cresterii miceliului si sporularii (se impiedica formarea organelor de fructificatie ale ciupercii). Produsul combate susele A1 si A2 ale manei cartofului si are un control perfect asupra manei tuberculilor. Secure asigura protectia noilor lastari si frunze pe o perioada de 8-10 zile, in functie de presiunea de infectie.

Mod de actiune:

Cartof - Primul tratament se poate face inainte ca frunzele plantelor din acelasi bilon sa se intrepatrunda. Se poate alterna cu produse ca Antracol, Tattoo C sau Consento. De asemenea, folosit la ultimele tratamente previne atacul de mana asupra tuberculilor, prevenind spalarea sporilor in sol de la nivelul frunzelor si blocand astfel infectiile declansate in cursul depozitarii.

Vita de vie - Se recomanda un numar de 1-2 tratamente pre- si postflorale preventive, pana la inchiderea ciorchinelui. Pentru combaterea manei se poate alterna cu Mikal Flash, Eclair, Melody Duo, Folicur Multi. Perioada de protectie este de 10-12 zile. in functie de conditiile climatice si de viteza de crestere a lastarilor, acest interval poate fi scurtat sau prelungit cu 3-4 zile. Efectul curativ se manifesta atat pe frunze cat si pe ciorchini.

Plante tratate: Cartof, Vita de vie

Boli si Ciuperci combatute: Mana

Producator: Bayer

Cultura Agentul patogen Doza
Cartof Mana (Phytophtora infestans) 1.5 kg/ha
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 1.25-1.5 kg/haInformaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Fungicide Fenamidon, Mancozeb
Concentratie Substanta Activa 100 gr/kg, 500 gr/kg
Cultura cartof, vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare 1 kg
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Bayer 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.