Erbicid Raft, 5 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

Raft este un erbicid pelicular pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si a unor graminee din culturile de floarea soarelui si orez.


CERTIFICATUL DE OMOLOGARE  EXPIRA IN 14.02.2016.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Raft

Substanta activa: oxadiargil 400 gr/litru

Modalitate de ambalare:  5 Litri

Caracteristici: Raft face parte din grupa chimica oxadiazili si actioneaza prin inhibarea unor enzime care intervin in procesul de formare a clorofilei. Este un erbicid cu actiune peliculara de contact, efectul cel mai bun obtinandu-se in momentul in care germineaza buruienile si vin in contact cu pelicula de erbicid. Plantulele se necrozeaza la scurt timp si mor. De aceea, pentru a obtine rezultate bune, este necesara o pregatire corespunzatoare a patului germinativ. Produsul nu se transloca in plante. Aplicat in postemergenta, Raft actioneaza prin contact, distrugand buruienile rasarite, iar cantitatea care ajunge pe sol actioneaza pelicular asupra buruienilor in curs de rasarire.

Mod de actiune:

Floarea Soarelui - Aplicare preemergenta, fara incorporare, in doza de 1-1,25 l/ha singur si 0,75 l/ha asociat cu un graminicid de tip acetanilide; - aplicare postemergenta, pe solurile de tip cernoziomic cu humus peste 2,7% in doza de 1,25 l/ha, cand floarea soarelui are maxim 4-6 frunze si buruienile dicotile sunt in faza cotiledonala sau se afla in maxim 2-4 frunzulite. Cu cat buruienile sunt mai tinere cu atat efectul erbicidarii este mai bun. in postemergenta, aplicarea se face dupa faza cotiledonala a culturii.

Orez - Se aplica in preemergenta, dupa semanat, in doza de 0,8-0,9 l /ha. Erbicidarea se face cu 200-300 l apa/ha si va fi urmata de inundare. Raft are o eficacitate foarte buna cand se aplica pe un sol uniform si bine maruntit. in cazul in care solul nu are o umiditate suficienta efectul asupra gramineelor este diminuat. De aceea erbicidarea preemergenta se va efectua la scurt timp dupa pregatirea patului germinativ, imediat dupa semanat.

Plante tratate: Floarea Soarelui, Orez

Buruieni combatute:

- buruieni dicotiledonate anuale: stir (Amaranthus retroflexus), zarna (Solanum nigrum), ridiche salbatica (Raphanus raphanistrum), mustar salbatic (Sinapis arvensis), musetel (Matricaria spp.), teisor (Abutilon theophrasti)

- graminee: meisor (Digitaria sanguinalis), mohor (Setaria sp.). Nu combate Xanthium si Cirsium.

Producator: Bayer

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Floarea soarelui Dicotiledonate anuale si unele graminee Preemergent 1-1.25 l/ha
Postemergent 1.25 l/ha
Orez Mohor Preemergent 0.8-0.9 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Oxadiargil
Concentratie Substanta Activa 400 gr/litru
Cultura floarea soarelui
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Bayer 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.