Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71571 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Prestige Extra, 1 litru

Prestige Extra, 1 litru

348,47 Lei Prețul include TVA

Prestige Extra, 1 litru

  • Prestige Extra, 1 litru

Prestige Extra, 1 litru

Prestige Extra, 1 litru

Disponibil În Stoc

Insectofungicid utilizat la tratarea tuberculilor de cartof pentru combaterea gandacului din Colorado, a afidelor si a rizoctoniozei

348,47 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

 Insecto-fungicid Prestige Extra

Substanta activa: Pencicuron 250 gr/litru + Imidacloprid 120 gr/litru

Caracteristici: Insecto-fungicid utilizat la tratarea tuberculilor de cartof pentru combaterea gandacului din Colorado, a afidelor si a rizoctoniozei.

Modul de actiune: Prestige Extra are acţiune sistemică şi în acelaşi timp de contact asupra dăunătorilor. Imidacloprid, componenta insecticidă, formează în jurul tuberculilor un halou de protecţie prin intermediul căruia se manifestă acţiunea de contact asupra insectelor din sol. Ulterior imidacloprid pătrunde în mod sistemic în tuberculi şi de aici este distribuit în părţile aeriene ale plantelor, acţionând asupra dăunătorilor în timpul perioadei de vegetaţie. Pencicuron, componenta fungicidă, are acţiune de contact, prevenind infecţiile de rizoctonioză care pot avea ca sursă infecţioasă sămânţa utilizată la plantare sau resturile vegetale încorporate în sol.

Modul de utilizarePrestige Extra se utilizează la tratarea tuberculilor de cartof pentru combaterea gândacului din Colorado (adulţi şi larve), afidelor şi rizoctoniozei în timpul perioadei de vegetaţie. Perioada de protecţie împotriva dăunătorilor menţionati este de circa 80 zile de la răsărirea culturii. Tratamentul tuberculilor se efectuează concomitent cu plantarea, cu ajutorul instalaţiei montate pe maşina de plantat. În funcţie de parametrii de funcţionare ai instalaţiei sunt necesari 40-60 l soluţie pentru un hectar. Necesarul de produs comercial pentru un hectar rezultă din înmulţirea dozei necesare pentru o tonă de tuberculi cu norma de sămânţă/ha. La cantitatea rezultată se adaugă apă până la volumul necesar de soluţie. Înainte de începerea lucrului se efectuează proba cu apă a instalaţiei de aplicare pentru stabilirea parametrilor de funcţionare ai acesteia. La prepararea soluţiei, flacoanele cu Prestige Extra se agită înainte de golirea în rezervorul instalaţiei.
 

Plante tratate: Cartof

Producator: Bayer

Cultura Agentul daunator Doza
Cartof Gandacul din Colorado 0.8 l/tona
Afide
Rizoctonioza

Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 1 litru
Substanta Activa Insecticide Nu
Substanta Activa Fungicide Pencicuron
Concentratie Substanta Activa 120 g/litru; 250 g/litru
Cultura cartof
Formulare/Stare FS - suspensie concentrata tratare semintei
Tratament prevenire atac insecte, boli
Valabilitate (ani) Nu

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?